Hou jij van korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste fashion deals gratis in je inbox!


Ja, doe mij die kortingen!

15 x Witte Heren Schoenen

Als je zoekt naar Witte heren schoenen zoek je eigenlijk naar witte heren sneakers. Witte heren schoenen in niet-sneaker variant zijn namelijk bijna niet te vinden. De Witte Heren Sneaker is een ander verhaal. Deze witte stappers voor heren zijn in allerlei gave en stijlvolle varianten verkrijgbaar.

Ben je op zoek naar witte heren schoenen? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij presenteren je de mooiste witte heren sneakers en de witte heren schoen van het moment: de witte slipper die niet zou misstaan in de voetbalkantine.

Op witteschoenen.nl selecteren we alleen de tofste modellen die we in de beste webshops hebben uitgezocht. Neem eens een kijkje bij onze favoriete webshops waar ze mooiste witte heren schoenen hebben:

Scroll door en ontdek toffe witte heren sneakers en schoenen. Wat is jouw perfecte witte heren schoen?

Witte Heren Schoenen zijn eigenlijk Witte Sneakers

De schoen is de verzamelnaam voor vele soorten stappers. Voor bijvoorbeeld veterschoenen. Of van sandalen. Als je zoekt op wit dan kan je niet veel tegen onder de noemer schoen. De witte schoen beperkt zich eigenlijk alleen maar tot de sneaker. Uiteraard is dat geen probleem. Alleen wij willen ook andere modellen presenteren dan alleen de sneaker. Voordat de andere schoenen aanbod komen hebben we eerst een aantal stoere sneakers voor je uitgezocht.

Hieronder staan drie toffe sneakers van Acne Studios. Filling Pieces en van ETQ. Op de tweede rij staan keurig K-Swiss. Armani en Giorgio voor je klaar.

Nog drie vette witte heren schoenen, euh sneakers dan..

Van links naar rechts hebben we weer een vette witte sneaker van Armani. Opgevolgd door een model van Adidas en 1 van Nike.

Witte Heren Slippers

Met de witte heren slipper ben je een wandelende voetbalkantine. Vroeger was de slipper alleen maar te bespeuren bij de voetballende mannen. Die elke zaterdag of zondag heroïsch hun Champions League finale spelen. Om vervolgens de derde helft geschoeid met een comfortabele slipper de wedstrijd te continueren. Maar nu kan de slipper overal. Hij is niet alleen maar besteedt aan de voetballers. Sterker nog als jij witte slippers draagt met goede fouten sokken ben je een echte hippe vogel. Zit er wellicht een lekker wit modelletje hieronder voor je tussen? De Birkenstock is niet echt een slipper. Maar we doen hem er wel tussen.

Witte Heren Schoenen met Klittenband

Sneakers met klittenband zijn hartstikke hip. Ze zien er gewoon super stoer uit. De witte heren schoenen hieronder zijn van Acne Studios. Het tweede paar is het succes paar van Adidas de Stan Smiths. En het laatste model is wat minder bekend wellicht. Het is een paar van Iceberg. Wij vinden ze gaaf. En jij?

Witte Heren Schoenen Bonus: houd je van Korting?

Blijf op de hoogte van de beste deals. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de vetste kortingen gratis in je inbox.